Afvallen met de website van DietExit

Afvallen met de
website van
DietExit

Geen probleem als je momenteel al een dieet volgt of afvalt met behulp andere middelen


Als je momenteel een dieet volgt, of zelfs als je op het punt staat een dieet te gaan volgen om van je overgewicht af te komen of andere hulpmiddelen benut om af te vallen, is deelname aan het DietExit-Traject geen enkel probleem.

In Fase 1 mag je altijd zelf bepalen wat en hoe je eet, zolang het maar niet meer dan drie maaltijden per dag zijn. Als jij bepaalt dat die drie maaltijden bestaan uit een voorgeschreven dieet, of ondersteund worden met andere hulpmiddelen, dan is dat geen enkel bezwaar.

Waarom is DietExit dan een goede combinatie met dat dieet?
Omdat DietExit jou helpt te voorkomen dat je na het volgen van jouw dieet of na het beëindigen van het gebruik van hulpmiddelen, in het zo beruchte jojo-effect beland! Je blijft via Fase 1 van DietExit je drie maaltijden per dag volgen, net zolang tot je klaar bent voor Fase 2, Fase 3 en uiteindelijk Fase 4.
Waarschuwing:


In geval van een medische ingreep in de vorm van bijvoorbeeld een maag bypass, een maagballon of enige andere vorm van een medische behandeling met het doel om af te vallen, altijd eerst overleggen met je huisarts of behandelend arts alvorens deel te nemen aan het DietExit-Traject.
Als je momenteel afvalt onder begeleiding van een diëtist(e), is het raadzaam jouw deelname aan DietExit met je diëtist(e) te bespreken.