"...DietExit is een gratis Social Media Netwerk, waarbij iedereen die iets wil doen tegen overgewicht zich kan aanmelden..."

Infocentrum - Home

25 kilo afgevallen zonder dieet of afslankhulpmiddel

Mijn naam is Cor Vissers. Het is mij gelukt om in minder dan acht maanden tijd ruim 25 kilo af te vallen én... slank te blijven. Hoe? Via het door mijzelf ontwikkelde programma DietExit.

De basis: drie maaltijden per dag

Drie maaltijden die je zelf invult qua hoeveelheden en ingredienten. Graag help ik jou om vanuit dat oogpunt hetzelfde resultaat te behalen als ik.

DietExit, 100% gratis afvallen zonder Dieet

DietExit is een gratis Social Media Netwerk, waarbij iedereen die iets wil doen tegen overgewicht zich kan aanmelden. Het maakt niet uit of je zelf gaat deelnemen of anderen gaat supporteren, iedereen krijgt op DietExit een eigen profielpagina van waaruit je een actieve rol kan spelen. Je kunt vrienden worden met anderen en elkaars berichten lezen. Op je eigen profielpagina kun je het DietExit-Traject starten en anderen vragen je te steunen. Door vriendschap te sluiten met vrienden van vrienden verzamel je steeds meer mensen om je heen om de strijd tegen de overtollige kilo's gezamenlijk te leveren.

Hoe werkt DietExit?

DietExit is gebaseerd op het eenvoudige principe van 3 maaltijden per dag in combinatie met een opbouwende dagelijkse activiteit.

Er wordt geen dieet voorgeschreven, er worden geen shakes, crèmepjes of pillen te koop aangeboden, niets van dat alles.

Om af te vallen volg je de vier fases waaruit DietExit is opgebouwd. Elke fase behandelt een belangrijke ontwikkeling om te komen tot een stabiel en blijvend resultaat.

Op dit infocentrum kun je veel informatie vinden over DietExit. Je kunt je natuurlijk ook direct aanmelden.