"...DietExit is een gratis Social Media Netwerk, waarbij iedereen die iets wil doen tegen overgewicht zich kan aanmelden..."

Buitengewone Omstandigheid

 

Dit is een regel met een grote glimlach.

Gebruik deze regel met verstand en misbruik deze zeker niet.

 

Hoe werkt het?

Nou, hou je vast... Die dag dat je weet dat er 's avonds bij familie of goede vrienden een feestje is, kun je overwegen je gehele avondeten om te ruilen met een avond 'eten en drinken wat er voor je kiezen komt'. Ideaal voor die avonden dat je niets van het feest wilt missen. Alle drankjes, fris, alcohol (mits ouder dan 18 jaar) etc. inclusief alle hapjes, toastjes, chips en pinda's mag je nemen.

 

Meen ik dit? Ja dit meen ik.

Werkt dit? Ja!

 

Waar zit 'm dan het addertje onder het gras?

 

Wel... in de 8 maanden dat ik 30 kilo afviel met mijn programma DietExit heb ik in totaal 3 keer deze bijzondere regel van 'Buitengewone Omstandigheid' toegepast. Het is dus echt niet zo dat je dit wekelijks moet gaan doen. Vandaar de waarschuwing: Gebruik deze regel verstandig en misbruik deze zeker niet.


En misschien ook wel belangrijk:

Ga niet de dag nadien meteen op de weegschaal staan! Na een avond van Buitengewone Omstandigheid houdt je lichaam nu eenmaal meer vocht vast en heb je een grotere maaginhoud dan gebruikelijk. Dit herstelt zich vanzelf binnen enkele dagen.