"...DietExit is een gratis Social Media Netwerk, waarbij iedereen die iets wil doen tegen overgewicht zich kan aanmelden..."
25 kilo afgevallenzonder dieet of afslankhulpmiddel

Mijn naam is Cor Vissers. Het is mij gelukt om in minder dan acht maanden tijd ruim 25 kilo af te vallen én... slank te blijven. Hoe? Via het door mijzelf ontwikkelde programma DietExit.

De basis: drie maaltijden per dag

Drie maaltijden die je zelf invult qua hoeveelheden en ingrediƫnten. Graag help ik jou om vanuit dat oogpunt hetzelfde resultaat te behalen als ik.

Je staat nooit alleen

Je zult versteld staan hoeveel mensen jou willen helpen en hoeveel nieuwe vrienden je gaat maken. Dat is de bijzondere kracht van het Social Media Network van DietExit.

Resultaten in een persoonlijke tijdlijn

Via je persoonlijke profiel leg je contacten met vrienden en supporters. Je deelt je ervaringen en successen, maar evengoed ook je tegenslagen. De vorderingen en ontwikkelingen worden bijgehouden in je persoonlijke tijdlijn. Je kunt altijd zelf kiezen of je jouw gegevens anoniem houdt, of alleen zichtbaar voor vrienden of openbaar maakt.

DietExit: Voor echt iedereen geschikt

DietExit is geschikt voor alle mensen van alle leeftijden, of men nu kampt met een licht overgewicht of lijdt aan een ernstige vorm van obesitas. Ook mensen die op dit moment een dieet volgen of van plan zijn dit op korte termijn te gaan doen kunnen deelnemen. Het maakt in de basis geen verschil of men de invulling van de maaltijden vanaf het begin helemaal zelf bepaalt of tijdelijk laat bepalen door een voorgeschreven dieet. Het gaat erom dat uiteindelijk iedereen zonder dieet op gewicht kan blijven en dat het behaalde resultaat kan worden gehandhaafd.

Professionele hulp

Ook als je een diƫtist(e) bezoekt of onder behandeling bent van een arts, sluit DietExit naadloos aan op jouw huidige situatie. Overleg wel altijd met de specialist bij wie je een programma of behandeling volgt dat je deelneemt of wilt gaan deelnemen aan DietExit.

Als dit je aanspreekt

Meld je dan vandaag nog aan. Voor het geld hoef je het niet te laten, want DietExit is HELEMAAL GRATIS.